Приморско излиза с Историческия музей и операта "Норма" на Бегликташ за Годишните награди в туризма, ето как да ги подкрепите

img

Приморско участва в надпреварата за Годишните награди в туризма, организирана от Министерството на туризма. Гласуването вече започна, като всеки, който иска да подкрепи морския град, може да го направи онлайн, без да е нужна регистрация. Морската община тази година се състезава в две категории – „Исторически обект“, където участва с Историческия музей Приморско и „Туристическа атракция/ обект“ с Операта “ Норма “, която се състоя на Бегликташ през летния сезон.

През 2018 година община Приморско спечели три приза в надпреварата за годишните награди на Министерството на туризма – „Община на 2018 г. за морски туризъм“ и награди в категориите „Иновация“ и „Туристическо събитие“.

Ето и линкове към категориите, за които можете да дадете своя глас за община Приморско:

За реален глас ще се отчита само едно заявено желание за кандидатура в дадена категория, направено от едно устройство. Всички подадени повторно гласове от същия IP адрес ще се регистрират като недействителни. Гласуването продължава до 10 декември.

Призовете в 16-те категории ще бъдат връчени на официална церемония в София на 16 декември.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Мъж по памперс избяга от реанимацията в УМБАЛ Бургас

Битката на Жана за 11 годишния Борислав

Трагедия на Моста в Бургас