Златина Тюлиева е избрана за председател на ОбС Приморско с 10 гласа „за”: Нека съвместната ни работа оправдае доверието на хората

img

„Благодаря на всички, които ме подкрепиха. Благодаря и на тези, които не гласуваха за мен - Вие ще бъдете моя коректив в работата ми като председател на Общинския съвет. Вярвам и съм убедена, че новосформираният Общински съвет ще бъде успешен, защото в неговия състав са включени можещи и работещи хора, които са се доказали в различни сфери на живота”, каза Златина Тюлиева от ГЕРБ, която току-що беше избрана за председател на Общинския съвет.

За нея гласуваха 10 общински съветници, а трима подкрепиха другото предложение – Стоян Василев от МИР.Тюлиева беше председател на местния парламент и в предходния мандат.

„Вярвам, че заедно ще обединим силата и динамиката на младостта с уменията и опита на зрелостта и ще изградим добре работещ екип, който ще работи в името на просперитета на Община Приморско. Нека съвместната ни работа с кмета на община Приморско Димитър Германов, с общинска администрация, бъде конструктивна, отговорна, продуктивна. Нека надграждаме всичко, което е постигнато досега и след 4 години да сме спечелили уважението на гражданите на община Приморско и да оправдаем тяхното доверие”, заяви Тюлиева.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Касапница на пътя Бургас-Созопол

Има ли коронавирус в Бургас?

Задържан за 2 кг. кокаин в Бургас