Невероятната поетеса, преводач и журналист Наталия Недялкова предизвика истински фурор с третата си книга, която представи за първи път снощи пред бургаската публика. Стихосбирката „Онзи зад вратата” е много различна от всичко, което е излизало изпод перото на Наталия, но запазва невероятният й екзистенциален стил, който разтваря тайните на битието пред читателя.

"Онзи зад вратата" включва произведения, обединени около темата за Твореца, житейския и духовен път, който извървяваме в търсенето на неговото авторско присъствие и участие както в света на материалните форми, така и в света на идеите. Идеи, които формират индивидуалните и колективните съзнания и променят хода на цивилизацията като цяло.

Ако искате да узнаете дали сте човек не само с богата емоционалност, но и с високо IQ , прочетете няколко стиха. Ако накрая на лицето Ви се изпише мимика от проникновение, значи тестът е успешен.

Рецензия за книгата на Наталия направиха поетесата Роза Боянова и македонският писател Борче Панов. И двамата не спестиха своите добри думи за прекрасната стихосбирка.