Най-красивата българка за 2018 Теодора Мудева ще представи България на Световния финал Мис Планет от 16 до 21 октомври в Тбилиси, Грузия. Представителки от над 30 държави ще пристигнат в Грузинската столица. Програмата на конкурса е интересна и напрегната. Ежедневно с момичетата ще се занимават професионални хореографи,дизайнери, стилисти, коафьори. Участничките ще се срещнат с Кмета на Тбилиси и ще се запознаят с културата и забележителностите на града. Международното жури е съставено от национални директори, модни специалисти, рекламодатели, представители на пресата, артисти, певци. В програмата са предвидени: Вечер на нациите, Шоу на таланта, Интервю с интернационалното жури, Спортни надпревари и разбира се – Вечерта на Световния финал, когато ще бъде обявена носителката на титлата Мис Планет 2019.

Хубавата бургазлийка от месеци се подготвя за представянето си на международния подиум, за тура на талантите, Теди и нейната треньорка Добрина Паричкова са сътворили специален танц, съчетание от латино с български фолклорни мотиви в модерно звучене, а артистичния и тоалет е изработен от „Make a wish“ Ана Грънчарова.

За гардероба на красавицата ни се погрижиха плажни облекла „Шугърфрий“, дизайнерите Гергана Апостолова от „Киара Фешън“; Мариета Славчева с модна къща „Перлита“, която подготви оригинална съвременна носия; а за финалното си представяне Мис България 2018 ще блесне с официална рокля подготвена специално за нея от дизайнер номер едно на страната ни Стоян Радичев.

Теодора носи с достойнство титлата Мис България през изминалата година. Инициира благотворителни акции в Бургас, беше лица на Националната кампания Мис България 2019 и неизменна част от журито на регионалните конкурси. В началото на декември предстои да предаде короната на своята наследничка.