Страница във фейсбук трупа лайкове на гърба на крехката, но изключително борбена Ивелина Димитрова, която е вложила всичките си усилия, за да се върне към нормален начин на живот и да се изправи на крака. Днес обаче самата Ива, както и всичките й приятели, останаха с горчивина, като забелязаха, че нейната снимка се разпространява с друга цел.

„Една страница си трупа харесвания с моя снимка. Разгледах другите им публикации, едва събират по 100 харесвания, а с моята снимка и лъжлива информация, подвеждаща хората, събира 3500 харесвания. Описват ме едва ли не като най- самотната и отчаяна жена, която иска днес – уж на рождения й ден, да й честитят. Аз имам рожден ден на 4 февруари, а не днес, другото, което е, аз се казвам Ивелина, а не Надя, родена съм 89-ма, а не 87-ма година. Не мога да изкажа чрез думи огорчението си. Отделно мисля, че по този начин вредят на активната ми кампания.“, каза слънчевата Ивелина пред БргасИНФО.

Ивелина е пряко свързана с Бургас и е добре позната на много хора от нашия град. Преди повече от 10 години на околовръстния път на Бургас- посока Созопол, тя и неин приятел претърпяха тежка катастрофа с фатален край. Р.Е.С. загина на място, а Ива е прикована към инвалидната количка. Преди повече от година тя получи шанс да проходи отново и се бори с цялата си енергия да се изправи на крака. Претърпя операция, а сега провежда регулярни курсове по рехабилитация в Павел баня. Във фейсбук има създадена страница, която събира средства за нея и чрез която тя продава сувенири, за да събира пари за лечението си. Вероятно именно оттам е взета снимката, под която в другата страница е публикуан покъртителен и напълно лъжлив текст с неясна цел.

Истинската снимка на Ива от нейната страница