Община Бургас пита как да изглежда част от суперцентъра: С павета или асфалт, какви да са дърветата?

img

Община Бургас планира да извърши реконструкция на зоната в центъра на града, заключена между улиците "Александровска", "Княз Александър Батенберг", "Цар Симеон I" и "Св. св. Кирил и Методий".

Ремонтните дейности предвиждат подмяна на цялата подземна инфраструктура, изграждане на подземни контейнери, ново озеленяване, паркоместа (където е възможно) и ново осветление.

Такава реконструкция вече е извършена на улиците "М. Лермонтов", ул. "Възраждане, ул. "К. Фотинов", и др. В проекта се предвижда и подмяна на пътната настилка. Във връзка с това Община Бургас отправя запитване до жителите на района:

Какъв вид настилка биха предпочели - павета или асфалт?

Считате ли че е необходимо да бъде подменена дълготрайната дървесна растителност, като на място на съществуващите стари дървета се засадят нови по-подходящи дървесни видове?

Вашите мнения и препоръки можете да изпращате на e-mail: n.argirova@burgas.bg в срок до 20.07.2019г.

1 коментар

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

1 Коментар

  •  
    Янкова
    2019-07-05 11:30:31

    Според мен е по добре с павета.Когато са подредени добре те издържан по-дълго,а и при нужда могат да се пренаредят,а не както с асфалта -при дупка-кръпка-грозна картинка. Относно дърветата е хубаво да се подменят с такива,чиито корени не надигат пръстта около тях,което пък надига и плочките на тротоара.

Най-новото

Актуални теми

НИКУЛДЕН 2019

Пламнал автобус край с.Маринка

Мъж скочи от 5-ти етаж на УМБАЛ Бургас