Стената на позора: Този мъжага се развихри на аванта в аптека в Бургас, натъпка чантата си с пасти за зъби и хранителни добавки. Познавате ли го?

img

Модерно облечен мъж, със слънчеви очила, къси панталони и потник с лого на известна в Бургас емблематична марка спортни дрехи, се качи на стената на позора, след като беше засечен от камери да тъпче в чантата си пасти за зъби от аптека в центъра на Бургас. Освен за красивата си усмивка, той се е погрижил на аванта и за физиката си, вземайки и хранителни добавки. Кражбата е станала от аптеката на ул. „Оборище“ в неделя, около 12 часа. Мъжът е действал край рафтовете, докато аптекарките обслужват клиенти на щанда.

За нас е важно да покажем, че има социална нетърпимост към подобни неща и че не приемаме подобно поведение в обществото. За съжаление дребната престъпност често води и до по-сериозни престъпления и заради това смятаме, че в такива случаи трябва да не оставаме безучастни, коментираха от аптеката пред БургасИНФО.

Подобни кражби предизвикват от години възмущение не само сред собствениците на търговски обекти и е много по-голям позор за крадците да бъдат публично разобличени, отколкото задържани заради самите вещи, които са задигнали.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

НИКУЛДЕН 2019

Пламнал автобус край с.Маринка

Мъж скочи от 5-ти етаж на УМБАЛ Бургас