Почерпка до козирката: Руснак изпи шише водка и 6 бири в Сарафово и налетя да целува барманка, псува полицай с „бляд“

img

Руски гражданин се почерпи обилно и сътвори истински екшън от радост, че си е закупил имот в бургаския квартал Сарафово. Чужденецът бил от три дни у нас, решил да се почерпи в бара на хотелския комплекс, където се намирал новия му апартамент. Изпил едно шише водка и шест бири.

Добре почерпен, станал агресивен и започнал да използва нецензурни думи срещу намиращия се по това време персонал, сред които била и служителка, която заемала длъжността „мениджър хотелска част“ в комплекса. Руснакът започнал да се държи настъпателно към нея и момичето на бара, като тръгнал да върви след тях в различни помещения на хотела, включително в служебни такива. Опитал се да прегърне и целуне едната от тях, макар че тя му показала, че поведението му не й допада и я обижда. В това време дошъл и управителят на комплекса. При идването му, нарушителят не само че не престанал с агресивното си поведение, но и направил опит да посегне към него, в резултат на което му съборил очилата на земята. На място пристигнали и служители на охраняващата комплекса фирма, които изкарали руснака пред комплекса и там изчакали пристигането на полицейските служители, тъй като бил подаден сигнал по Спешен телефон 112. Изпратен бил патрул от Пето РУ при ОД на МВР Бургас. Пред тях чужденецът продължил с екшъна – ръкомахал, показвал неприлични жестове с ръце и отправял обидни думи на руски език -„пашол нахуй“, „сука“ и „бляд“. Полицаите установили самоличността му от намиращите се в него документи и го отвели в сградата на Пето РУ при ОД на МВР Бургас.

Руснакът е наказан с глоба от 200 лева за дребно хулиганство.

2 коментара

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

2 Коментара

 •  
  Пашол на хуй
  2019-06-24 21:24:18

  Бляд!

 •  
  Стойчо
  2019-06-17 15:10:30

  С 200 лв глоба, тоя ви слага на оная си работа... За такива провинения глобата трябва да е в десеторен размер и черен печат да не му се позволява да влиза в България. Така процедират на запад.

Най-новото

Актуални теми

Горят сараите на Доган в парк Росенец

Касапница на пътя Бургас-Созопол

Има ли коронавирус в Бургас?