Полицията в Бургас с указания към шофьорите за Черешова задушница, вижте ги, за да няма хаос край Гробищата

img

Движението за автомобили в Бургаски траурен парк ще бъде организирано еднопосочно в събота – 15-ти юни, когато е Черешовата задушница и почитаме паметта на починалите си близки. Колите ще влизат през източния вход, който е до бензиностанция “Петрол” и ще излизат през южния, който е на ул. ”Транспортна”.

Поради извършвания ремонт на бул. “Димитър Димов“ движението по ул.“Транспортна“ в посока ВХТИ няма да бъде отклонявано, като се касае за участъка от кръговото движение до бензиностанция “Петрол” на влизане в Бургас от Варна.

Полицейските служители ще бъдат разположени по пешеходните пътеки, като ще подпомагат и осигуряват безопасното преминаване на пешеходци. За целта ще спират временно и при необходимост движението на превозни средства. По възможност, преминаването на пешеходци ще се извършва организирано на групи, като същото ще бъде съобразено със сигналите на светофарните уредби в близост, за да се избегне допълнително затрудняване на трафика, съобщават от ОДМВР-Бургас.

Приканват се водачите на МПС и пешеходците да проявяват толерантност към останалите участници в движението и да спазват разпорежданията на полицейските служители!

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

НИКУЛДЕН 2019

Пламнал автобус край с.Маринка

Мъж скочи от 5-ти етаж на УМБАЛ Бургас