Над 200 представители на бизнеса от цялата страна пристигнаха в Бургас за стилната премиера на петте автомобилни бижута на марките Maserati, Fiat и Alfa Romeo.

Демонстрацията се състоя в базата на фирма „Бургас Трак Сервиз“ на ул. „Одрин” №124 в Северната промишлена зона, където беше даден официалният старт на новото дилърство и сервиз на марките за Югоизточна България.

„Щастлив съм, че с годините успяхме да се утвърдим като един от големите дилъри на „Ивеко”. През 2017г. сключихме договор и с „Форд Тракс“. Успях да наложа бранда „Бургас Трак Сервиз“ и днес да Ви посрещна на това грандиозно и важно събитие. Радвам се, че с привличането на голямото италианско семейство на Fiat, Alfa Romeo и Maserati още повече разширяваме и обогатяваме нашето портфолио. Аз и моят екип ще се постараем да дадем качествен продукт и сигурен сервиз за нашите клиенти. Благодаря за доверието на моите партньори – вносителя „Ауто Италия””. Това каза по време на официалното откриване управителят на „Бургас Трак сервиз“ - Павлин Бошнаков.


Управителят на „Бургас Трак Сервиз” (вдясно) и изпълнителният директор на „Ауто Италия” Милен Христов

Изпълнителният директор на „Ауто Италия“ за България - Милен Христов, сподели, че за него е изключителна чест компанията да има партньор като Павлин Бошнаков и „Бургас Трак Сервиз“.

„„Ауто Италия“ най-после намери своя правилен партньор в Бургас – една изключително важна локация за нас на територията на страната, един от водещите градове. Вярвам, че г-н Бошнаков със своите усилия и с това, което е показал вече, че може да направи, ще даде възможно най-доброто за нашите марки и тяхното развитие“, каза още г-н Христов.

Гостите станаха свидетели на уникална демонстрация на мощните модели: Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio с 510 конски сили, най бързият SUV от класа си с двигател на Ferrari, Maserati Levante S Grandsport с 430 конски сили, с регулируемо въздушно окачване, спортният Fiat 500 Abarth с 180 конски сили и стилният Alfa Romeo Giulia.

Те бяха управлявани от официалните дилъри и дефилираха на площадката пред базата.

За допълване на елегантната атмосфера се погрижиха саксофонистът Краси Филипов, богато меню от традиционни италиански специалитети, предложени със селекция от изстудени вина. Сред официалните гости бяха и много представители от институции в област Бургас.




Иван Димитров, механик в „Бургас Трак Сервиз“, е толкова впечатлен от възможностите на Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio, че целува емблемата на автомобила






*Бургас Трак Сервиз стартира своята дейност през есента на 2015 година като представител на лекотоварната и тежка гама с марката „Ивеко”. През 2017–та година компанията разширява своята дейност, подписвайки договор за официално представителство с „Форд Тракс“. Към днешна дата дружеството е мултибранд сервиз и разширява своята дейност чрез допълването на своето продуктово портфолио с леката и лекотоварната гама на Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo и Maserati. В търговския и сервизен комплекс работи екип от 48 души, готови да удовлетворят потребностите и изискванията на всеки един клиент. Постигането на добри резултати е водеща сила в качественото изпълнение на всеки един проект и продажба. Работното време на сервизния комплекс е всеки делничен ден от 08:00 ч. до 18:00 часа и събота от 09:00 часа до 14:00 часа.