Онкото в Бургас обявява безплатни гинекологични прегледи по случай Световния ден за борба с рака

img

Комплексен онкологичен център - Бургас ще отбележи 4-ти февруари - Световен ден за борба с рака, с месец  на безплатни профилактични гинекологични прегледи за дамите. Инициативата ще стартира на 4-ти  февруари (понеделник) и ще приключи на 1-ви март (петък). Сега можете да си направите този важен за вас преглед в Комплексен онкологичен център - Бургас и да бъдете спокойни за вашето здраве. Прегледите се извършват от опитен лекар-гинеколог.

Всяка уважаваща себе си жена трябва да следи развитието на тялото си през годините, без значение дали има конкретни оплаквания или не.

„Веднъж годишно е добре жените да минат на задължителен профилактичен преглед при гинеколог, който да им направи цитонамазка. Това е изследване, чрез което може да се предотврати навреме рак на маточната шийка. Изследването включва взимане на проба от шийката на матката, която се изпраща за изследване в лаборатория. При наличие на ракови клетки с оперативно лечение се постига 100% излекуване», обясняват от КОЦ-Бургас.

Класически гинекологичен преглед със спекулум  дава възможност за оглеждане и преглед на външни полови органи, влагалище, шийката на матката.

По  преценка д-р Добрев ще извършва и колпоскопии в петъчните дни.

“Колпоскопията е специализирано неинвазивно гинекологично изследване, при което се прави детайлен оглед на шийката на матката, влагалището и външните полови органи със специален микроскоп (колпоскоп) под насочено силно осветление и лупно увеличение (от 4 до 40 пъти). Оптичното увеличение, което се прилага разкрива структури недостъпни както за „невъоръженото” око, така и за микроскопското изследване. Така колпоскопията стои на границата между макроскопското и микроскопското изследване”, обяснява д-р Добрев.

Прегледите ще се извършват от 04.02. 2019г. до 01.03.2019г. от 11:00 ч. до 12:00 ч., в Гинекологичен кабинет  на диагностично-консултативен блок на КОЦ-Бургас . 

Записване на посоченият телефон: 056/82 01 42 или на място: гр. Бургас, Поликлиника на „КОЦ-Бургас” ЕООД - Регистратура

„Един преглед се равнява на по-малко сълзи. Този месец няма да плащаме с банкноти за здравето си, ще са ни нужни минути, а ще получим години. Време за време. Това е перфектното предложение с една крайна цел – щастие”, заявяват от екипа на КОЦ.

2 коментара

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

2 Коментара

 •  
  nnina
  2019-02-06 09:45:35

  Ако си от постоянно похапващите и винаги си проваляш диетите опитай този изключително нов натурален продукт ,който подтиска апетита ,премахва токсините ,изгаря мазнините и помага в отслабването https://bit.ly/2KrFJA9

 •  
  КОТКАТА
  2019-02-01 17:55:29

  По случай СветовниЯЯЯ!!!!! Не може ли ПОНЕ заглавието да не е неграмотно написано, а?!?!.!!

Най-новото

Актуални теми

БАЛОВЕ 2019

Мащабно издирване, 2-годишно дете изчезна в Равнец

Никулден 2018