Див екшън в клуб „Хавана“ в Приморско завърши с ареста на криминално проявения софиянец Петър Петров. Той е задържан в апартамент, в който са открити бойни патрони и пистолет.

На 24.06.т.г. около 07.50 ч. в Районно управление – Приморско е получено съобщение за инцидент в клуб „Хавана” в Приморско, при който мъже в нетрезво състояние чупили чаши, маса и хвърляли пепелници. Установена е самоличността на един от извършителите на хулиганските действия – това е криминално проявеният Петър Петров, 34-годишен от София. Със съдействието на служители от сектор „Специализирани полицейски сили” при ОДМВР - Бургас той е задържан в апартамент, разположен на ул. „Ропотамо” в Приморско. При задържането са използвани белезници.

В апартамента са намерени и иззети два ножа и боен пистолет „Глок”, калибър 9х19 заедно с пълнител и три бойни патрона за същия, обявен за откраднат от законния му притежател – 68- годишен мъж от Самоков на 12.03.2014 год. П.П. е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.