Организаторите на Burgas Jam не желаят да поставят пред труден избор хората, обичащи едновременно хубавата музика и футбола. Затова на фестивалната територия ще бъдат монтирани големи екрани, към които публиката ще може да хвърля по едно око, за да следи резултата от двата четвъртфинала, включени в програмата на световното първенство за 7 юли.

Burgas Jam се провежда на територията на Пристанище Бургас, в близост до Морска гара. Музикалната програма ще бъде открита в 19.00 часа от гръцката алтърнатив група INK. Фестивалният вход обаче ще бъде отворен още в 17.00 часа, когато започва първият четвъртфинал. Вторият е с начален час 21.00.

След група INK, на сцената ще излязат Николо Коцев, Бисер Иванов, Васил Първановски от ODD CREW, Славчо Николов от Б.Т.Р., Александър Мариновски от група "Сигнал", както и Gus G - един от любимите китаристи на Ози Озбърн. В шумен дръм батъл ще участват вездесъщият Стоян Янкулов - Стунджи и бързоръкият Николай Тошев. Водещ ще е Елена Розберг от радио Z-ROCK.

Тази година на фестивалната територия ще има много повече места, от които да си закупите бира и вкусна храна. Специално за дамите ще се предлагат интересни коктейли.

Не е зле да си закупите билет предварително, защото ще ви излезе по-евтино. До края на месец юни цената е промоционална - 14 лева. От 1 юли до датата на музикалното събитие, 7 юли, билети ще се продават на редовната цена от 18 лева.