Внимавайте, морето не е до колене: Вълнението отнесло 22-годишния младеж в Лозенец пред очите на приятелката му, 3 дни са го издирвали

img

22-годишен младеж, дошъл да работи през сезона в Лозенец, е поредната жертва на морето в последните дни. Както вече съобщихме, вчера, около 8,30 часа в Районно управление – Царево е получено съобщение за това, че на централния плаж в Лозенец от морето е изваден трупа на 22-годишния Х.Г. от с. Кокаляне, община София.

Младежът е влязъл във водата три дни по-рано. Бил с приятелката си, когато пред очите й, мъртвото вълнение го завлича. Веднага са влезли спасители да го търсят, но не е бил открит. Едва вчера тялото му е било забелязано от спасителите на плажа.

Припомняме, че в събота се удавиха двама братя в Поморие, нещастен случай е имало и в Созопол през последните дни. Специалисти призовават хората да не подценяват морето, защото нещастните случаи започнаха още в началото на сезона.

1 коментар

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

1 Коментар

  •  
    Дани
    2018-06-08 10:48:20

    Нещастията по бг Черноморието започват още с пристигането и нямат край.Това включва местата за настаняване,за хранене,за отдих...Изобщо почивка на Черноморието си е нещастие,което много пъти завършва фатално-ако не се удавиш,може да те гръмнат;да те премажат...

Най-новото

Актуални теми

Цанко Цанков се бори за рекорд - преплуване на Бургаския залив

БАЛОВЕ 2019

Мащабно издирване, 2-годишно дете изчезна в Равнец