Що за игра е това? Деца замерват с камъни любимеца на Приморско – лебедът на пристанището, а залогът – 1 лев

img
Местни жители вече повече от година хранят с удоволствие красивия лебед на пристанището, той вече им вярва и взема от ръка храната

Деца замерват с камъни един от лебедите, който остана в пристанището в Приморско и за когото мнозина местни жители се грижат с удоволствие. При това срещу залог от 1 лев. Случаят беше споделен от очевидец и предизвика пореден спор за възпитанието и ценностите на децата.

„Разхождайки се към пристанището днес, попаднахме на група деца, които с изкючителен ентусиазъм се надпреварваха да уцелят с камъни единствения лебед в града ни. Залогът беше 1 лев, за този, които успее да го уцели в главата. Все още съм безмълна след грозната картинка, на която станах свидетел. Оставам коментарите на Вас.

Ето и един любопитен факт за тях - "Лебедите са моногамни птици, които избират един партньор за цял живот. Съществуват много легенди за прословутата вярност на двойката лебеди. При смърт на един от партньорите, самотният лебед сам слага край на живота си. Това са птиците, които тъгуват от загубата на своя другар като хората.", написа Йоана Г., която е станала свидетел на случилото се.

Местни жители разказаха пред БургасИНФО, че в момента лебедът на пристанището е един. Те станаха част от Приморско преди повече от година и имаше десетки снимки в социалните мрежи на хора, които се радват на красивите птици. Днес там е останал само един от тях и жителите на морския град го хранят. Той вече е социален, доближава хората и се храни от ръка.

3 коментара

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

3 Коментара

 •  
  ЛЮДМИЛА СТОЕВА
  2018-02-12 06:31:02

  ДОБРОУТРО В 6 И 28 ТОВА ЛИ ТРЯБВА ДА ЧЕТА , ЧЕ ДЕЦА АНГЕЛИ ЗАМЕРВАТ ЛЕБЕДА НА ПРИМОРСКО КОМЕНТИРАЙТЕ ВИЕ КАКВО ЛИПСВА ДА ВИДИМ ДЕЦАТА НЕ СА ЛИ ОГЛЕДАЛО НА РОДИТЕЛИТЕ С

 •  
  Богиня Иванова
  2018-02-12 00:10:03

  Трябва да бъдат глобени родителите,с глоба не по-малко от 500.00 лева,както правят в Америка,Ако не им се бръкне в джоба,на тях не им пука!111нИТО НА ТЯХНИТЕ ГНУСНИ ДЕЦА!

 •  
  Vania atanasova
  2018-02-11 17:46:41

  Това не е игра!

Най-новото

Актуални теми

Вишка се обърна в ж.к. „Славейков”

Автокасапница в Айтос

Трагедията на пътя край Созопол