Десетки рокери, облечени като Дядо Коледа, ще кръстосват Бургас навръх Рождество Христово. Рокерите в червени костюми ще раздават подаръци в центъра на Бургас утре. В коледната акция ще се включат всички мотористи от клуб "Морски братя" и приятели. Те са събрали средства и са закупили подаръци и изненади за децата.

Инициативата, както всяка Коледа е на мотоклуб „Морски братя”, които за 11-та поредна година ще зарадват бургаските деца. Колоритното шествие ще започне още в 9:30 ч., като мощните мотори ще обиколят по адреси всички бургаски жилищни комплекси.

"Първо ще тръгнем от "Славейков", след това ще посетим "Изгрев", Зорница", "Лазур", "Възраждане" и приключваме с Централна градска част. Ще обикаляме по предварително заявени адреси и ще раздаваме подаръци на децата, а те ще ни зарадват със стихче или песен. Около 13,00 - 13,00 часа се очаква да приключим с обиколката и ще се съберем под елхата в центъра на Бургас", издаде за БургасИнфо Димитър Атанасов.

След като раздадат подаръците по адреси колоната от маскирани като Добрия старец мъже и като Снежанки дами ще се отправят към площад "Тройката", където се очаква да пристигнат след 13,30 часа. Там децата ще получат множество подаръци и ще могат да се снимат с тях.