В Бургас на Коледа ще се лее рок! Вижте кои изпълнители ще ни забавляват в празничните дни

img

Ако още не вярвате, че Бургас е метъл столицата на България, вижте празничната програма, която са ни подготвили заведенията в почивните дни

Ако в празничните дни, вместо на път сте решили да останете в родния Бургас, вероятно вече знаете, че тази година акнцентът в развлекателните програми са изпълненията на живо на родни рок изпълнители и групи.

Стартът бе даден още вчера с група Stiff Bones, които забиха на площад "Св. св. Кирил и Методий" и дадоха началото на празничната веселба в Бургас, а паралелно Rosen Senovski & Co подгряваха в Ten Fingers-Live music bar.

Днес в 16,00 часа пък се възроди култовия метъл фестивала Burgas Metal Carnage Fest (виж ТУК). Освен удоволствието да слушат на живо любимите си банди, двама от феновете на тежката музика ще си тръгнат и с незабравим подарък - билети за концерта на Rotting Christ, който ще се състои на 21 април 2018-та в спортна зала "Бойчо Брънзов". След края на концерта афтър партито ще продължи в "Бар без име".

Паралелно в "Papa Beer" може да отпиете глътка бира с Коледното послание, което ни оставя Джон Ленън. Коледа не е идилия пред камината, сладките, подаръците, захаросания свят на сигурността и самодоволството на хората, които имат всичко. Не, неговото послание е питащо: "И ето че е Коледа и какво направи ти?". Будна съвест когато всички спим, неспокойно сърце, което настоява за повече любов в този свят. Джон Ленън остана завинаги на 40 години. Но неговата Коледа е с нас да ни държи отговорни - за доброто, което можем да сторим, но не го правим.

Ако сте се уморили да куфеете от 19,30 часа може да се подкрепите с вкусна храна и да слушате женските вокали на Дида и китарата на Дидо в "Crazy Family" с Dida & Ivo - Live vocal & guitar.

В съботната вечер преди най-светлият християнски празник от 21,00 часа ще започне Предколеден концерт на живо в нощен клуб "The Brain" с музикантите Маркар, Нина Райхел и красивите певици Боги Иванова, Полина Христева и Мария Долчинкова. Към тях ще се присъедини и певеца Danny Levan. Заедно ще изпълнят голям репертоар с вечните български песни до най-новите и модерни хитове.

Късната обиколка по клубовете тази вечер завършва в 23,00 часа с гостите от Велико Търново "Roundabout", които ще забият с любимите рок хитове в Ten Fingers-Live music bar.

Бъдни вечер е време за роднини и уютната атмосфера на дома, но още в понеделник от 21,00 часа рок-програмата на нощните клубове продължава с пълна сила с Коледен концерт LIVE в The Brain, където отново ще се веселим с музикантите Маркар, Нина Райхел и красивите ни певици Лидия Стаматова, Полина Христева и Мария Долчинкова. Към тях ще се присъедини и певеца Danny Levan

Рок Коледа с класиците Ясен Димитров и приятели пък са ни приготвили от Ten Fingers-Live music bar с начален час 23,00 часа.

На втория ден на Коледа - 26 декември, от 22,30 часа Petya Pearl & Ivo ще ни завъртят главите с класически изпълнения в Ten Fingers-Live music bar.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Никулден 2018

Пета седмица протести в Бургас

Четвърта седмица протести в Бургас