Малкият Александър обедини Приморско

img

Над 3 200 лева за 7-месечния Александър Драков, който страда от онкологично заболяване, събраха възпитаниците на СУ „Н. Вапцаров“  в Приморско по време на благотворителен коледен базар.

Над 3 200 лева за 7-месечния Александър Драков, който страда от онкологично заболяване, събраха възпитаниците на СУ „Н. Вапцаров“ в Приморско по време на благотворителен коледен базар. Събитието се състоя в изложбената зала на Общината и обедини ученици, учители, родители и децата от кръжока по приложни изкуства на Мария Кръстева. Всички заедно подредиха масите с вкусния ястия и сувенири. На трапезите присъстваха от традиционни български ястия до сладки изкушения. Не липсваха и кулинарни шедьоври, които представляваха красиви и вкусни произведения на изкуството. За по-малко от час всички от отрупаните маси беше изкупено от многобройните желаещи да се включат в благородната кауза.
Преди това учениците зарадваха служителите на Общината, като пресъздадоха обичая Коледуване и традициите за Бъдни вечер. Община Приморско първа помогна на семейството, като откликна с финансова помощ в размер на 15 000 лв.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Богоявление 2020

НИКУЛДЕН 2019

Пламнал автобус край с.Маринка