Отличиха най-успешните общини, хотелиери и проекти в Балканския Туризъм на церемонията за Балканските награди за туристическа индустрия 2017. Сред призьорите заслужено се нареди перлата на южното Черноморие – Приморско.

На официална церемония в хотел Premier Best Western в София туризмът на Балканите показа своите най-значими постижения на годината. Приморско бе удостоена с наградата – Малка община с принос в туризма 2017.

Морският курорт за пореден път показа,че се развива в правилната посока и получената награда е гордост и отговорност за бъдещето му развитие в туризма.

Водещи на празничната церемонията бяха златният глас на България и носител на ИКАР Симеон Владов и журналистката и ПР Патриция Кирилова.

В музикалната програма на сцената се качиха популярни български звезди. Фолклорната певица Поли Паскова, която се завърна от турне в Испания, както и призьорката от множество фестивали – Вили Рай, заедно с ансамбъл „Балканска младост“ от Етрополе откриха церемонията. Младите фолклорни надежди – пеещите сестри Ива и Велислава Костадинови, внучки на известната народна певица Гуна Иванова, също вдигнаха гостите на Балкански хора. Звездата от музикалното реалити Стар Академи – Клавдия, смени фолклорния жанр с попмузика. На сцената се качи и най-младата участничка в програмата – 9-годишната Моника Шахин, която стана сензация на множество международни конкурса извън България. Финалът на вечерта бе с шоуто на най-популярното българско трио през последните години – КАРАМЕЛ.