Теодора Стефанова ще представи в Бургас книгата си "Осмото чувство – ключът към Вселената". Срещата е в 18:30 ч. в Гранд Хотел и СПА Приморец. Бургас е един от деветте града, в които книгата ще има своя премиера, а публиката ще има възможността да се срещне лично с авторката и да разговаря с нея.

Теодора Стефанова, популярна у нас като "Гадателката на Берлускони," определя четивото като книга-послание и своеобразна автобиография. В написването на произведението и помага Ани Томова.

Историята започва със спомени, от детството. После, преминава през трагичната катастрофа, която изпраща Теодора в кома за 18 дни. Това е преломният момент, който преобръща целия и живот. Тя се събужда, сякаш прогледнала в бъдещето, с озарен ум. Започва да помага на хората, да се справят с трудните моменти в битието си и да узнаят ключови неща за това, което ги очаква напред във времето. Място в книгата е отделено не само за пътищата, по които да преодоляваме по-лесно трудностите в живота си. Страниците на "Осмото чувство - ключът към вселената" съдържат и глобални прогнози - за политиката, развитието на държавите и света като цяло. Конкретни сведения Теодора дава за виждането си за развитието на България, Франция, Италия, Русия, САЩ, Испания, Китай, Япония, Швеция, Дания, Норвегия.

Теодора разчупва рамките на ограничените догми и традиции, които заклеймяват всичко непознато и непонятно като неприемливо и го отхвърлят по подразбиране. Нейните прогнози достигат до огромен брой хора в световен мащаб, включително от малкия екран, като герой в многобройни телевизионни продукции в цяла Европа и Америка. Тя намира път към хората, вдъхвайки им надежда, любов, кураж, в моментите, когато имат нужда от тях.

Казва, че разумът, с който общува и помага включително в работата и като футболен анализатор и коментатор на мачове в Mediaset Premium и Telelombardia – телевизията на Силвио Берлускони в Милано, Италия.

Книгата на Теодора Стефанова е послание да отворим сърцата и душите си и да се отърсим от предразсъдъците. "В днешно време, в объркания свят, в който живеем, ни липсва да разговаряме, да се чуваме, да си казваме „обичам те“, „извинявай“, „прости ми“, „благодаря“, „съжалявам“...

Чуйте изключителната история на Теодора Стефанова от нея самата. Заповядайте на 12 октомври от 18:30 часа в Гранд Хотел и СПА Приморец, на представянето на "Осмото чувство - ключът към вселената".