Супер нахален шофьор паркира на полу на тротоара, полу на улицата, запушвайки пешеходна пътека в ж.к. „Славейков“ - на възловия бул. "Тракия". Булевардът не само, че е един от най-натоварените в този район, но и там минава линията на бързия автобус Б2. Това обаче изобщо не е притеснило шофьора на червеното возило, набило се в очите на минувачите.

Читател на БургасИнфо, който е заснел автомобила, разказа, че първоначално минал от там и не обърнал внимание на спряната кола, но след като обиколил комплекса и се върнал, забелязал, че тя си е буквално паркирана за дълго там.

Съвсем наблизо е имало много совобдни места за паркиране по това време на деня, разказва още очевидецът. Още повече, че безобразието се случва точно на пътя на бързата автобусна линия и то в насрещното движение.

„Можете ли да преброите колко наушения на правилата е направил този шофьор? Нооо, шофьорът не го виня, защото участниците в движението са такива каквито са хората, от които зависи поведениието им“, коментира снимките Михаил Попов.