Когато видите на модния подиум елегантната Стела Чаговец трудно бихте могли да си представите, че всъщност нейното ежедневие не преминава в обикаляне на бутици и фризьори, а в делова обстановка в Община Приморско. Тя е служител в общинската администрация и заема ресор, който би прилягал повече на мъж – главен специалист по отбранителна и мобилизационна подготовка. Тя е тази, която отговаря за реакциите на администрацията в екстремни ситуации и й се налага да обикаля с ботуши засегнати от бедствия райони.

Това обаче не й пречи да дефилира успешно и в различни ревюта и да печели награди за красота. Преди броени дни Чаговец спечели признание и на конкурса „Мисис Бургас“. Участието й е поредното успешно представяне на модния подиум.

„Стела има опит в тези конкурси, преди години печелеше титли наред. Била е и „Мис Приморско“, а сега се включва в такива мероприятия, без да го обмисля дълго предварително“, казаха близки на очарователната общинарка. Именно приятели я насърчавали към модни изяви. Същевременно тя успешно се справя и с обществени задължения, взема участие и в театрални постановки.