Нова присъда от една година и два месеца затвор при първоначален строг режим наложи Районния съд в Бургас на топбандита Симеон Стоянчов (на 27 години). Наказанието бе произнесено след споразумение между подсъдимия и държавното обвинение.

Стоянчев, известен като Малката Рижа, бе осъден за хулиганство в условията на опасен рецидив. Рижата се развихри пред входа на съдебната палата в Бургас на 21 ноември 2014 г. Докато полицаи го конвоираха, окован в белезници за поредния процес срещу него, той си позволи да обижда репортери. В своеобразния „пърформанс”, предназначен за представителите на медиите, който кримигероят спретна в присъствието на униформените, бяха включени цветущите фрази: „шибаняри”, „паляри”, гарнирани със средни пръсти. Представлението продължи и с нападение.

Въпреки че бе с белезници и бе държан от полицаите, Рижата удари фоторепортера на „Черноморнки фар” Борислав Пенков и счупи и апарата му.

Симеон Стоянчов е осъждан многократно- общо седем пъти, до произнасянето на сегашното му наказание. Това е осмата му присъда.