18-годишният Димо Стоянов от Айтос, който е ученик в Електрото в Бургас, тази вечер спечели симпатии със знания и поведение в „Стани богат“.

„Той е само на 18, но вече има строен план за бъдещето. Ето такива хора харесвам. Учи в Електрото в Бургас, после ще завърши Националния военен университет, специалност Киберсигурост, ще стане лейтенант. Слуша маршове и класическа музика. Мирно за Димо Стоянов.“ - така го представи водещият Ники Кънчев.

Младежът каза, че в играта ще разчита на решителност и смелост. В студиото беше довел своя приятел Никола. Добави, че любимата му историческа личност е Цар Симеон Велики.

До 1500 лева той закова отговорите без джокер, а 2000 лева ги заключи, за които отговори на въпроса също безупречно.

Емоционално беше обаждането му до учителката от Айтос Надежда Ангелова на въпроса защо Мики Маус носи ръкавици. „Благодаря, лельо Наде“, каза младежът, посочвайки верния отговор, че това е направено за анимационния герой, за да прилича на човек.

Димо отвори въпрос за 10 хил. лева, а неговото представяне ще продължи утре.

„Гледам "Стани богат" и нашия сърцат млад участник, айтозлията Димо Стоянов! Впечатлява със знания и интелект! Достоен!“, реагира с личния си профил в социалните мрежи кметът на Айтос Васил Едрев.