На 28 ноември Бургас попадна под магията на звезден отбор феи-кръстници и тяхното "Представление и 1/2". На сцената на ДТ "Адриана Будевска" застанаха всички 14 разкошни дами от трупата на театър "Българска армия." По-старшите, врели и кипели от тях поведоха своята най-млада колежка - прекрасната балерина Ели Колева по пътя към сцената и предизвикателствата на театъра.

Нестандартното, забавно, замислящо и откровено представление даде възможност на публиката да се докосне до жените зад ролята, сценичните облекло и грим. Какво се крие вътре във всяка от тях? Как е започнал пътят ѝ в театъра и през какво преминава? Какво са очаквали, а какво им е сервирала действителността? Всичко това и много повече споделиха всички те пред бургаската публика, а накрая - ѝ се обясниха в обич.

Постановката, вдъхновена от легендарния филм „Осем и половина“ на италианския режисьор Федерико Фелини, определено има какво да даде на всеки и е нещо различно и оригинално. 14 дами пяха, говориха, спориха, танцуваха, предаваха си думата и микрофона, помагаха си, подкрепяха се, вадиха от себе си случки, откровения и свои истини.

Публиката слуша и аплодира Ели Колева, Анастасия Ингилизова, Антоанета Добрева – Нети, Гергана Данданова, Гергана Плетньова, Евелин Костова, Елена Райнова, Луизабел Николова, Меглена Караламбова, Мимоза Базова, Пламена Гетова, Радосвета Василева, Стефка Янорова, както и Лара Златарева, която влезе в ролята на конферансие. За акомпанимента на музикалните изпълнения грижа имаше Михаил Шишков.

След падането на завесата, бурни аплаузи имаше и за неуморната Маруся Русева от Арт Ателие, която от 12 г. води актуалните постановки на Театъра на армията на бургаска сцена. Тя получи специален подарък от артистите, по повод на скорошния ѝ рожден ден. Цяла зала бургазлии и 14-те дами от трупата на Театъра на армията пяха „Честит рожден ден, Маруся“ и това бе изключителен финал на едно изключително истинско и затрогващо представление.