Изключителен интерес сред гражданите на Несебър предизвика откритата приемна на кандидата за кмет Иван Дашев. Повече от три часа Дашев и част от неговият екип разговаряха с местни хора, като споделяха с тях основните си приоритети и виждания за развитието на морския град.

Иван Дашев внимателно изслуша и предложенията за подобряване качеството на живот в Несебър и околните населени места, които част от посетилите приемната лично изложиха. Сред най-атрактивните, но и активни в гражданската си позиция бяха две възрастни дами, които посетиха събитието и от името на група пенсионери предоставиха изготвен в писмен вид списък с желани от тях инфраструктурни промени.

Сред желанията им са поставяне на повече пейки за отдих из града, увеличаване на броя на контейнерите за смет, нови детски площадки и др.

Хората в активна възраст също демонстрираха заинтересованост за бъдещето на Несебър и с интерес слушаха възгледите на Иван Дашев и неговия експертен екип.

Иван Дашев изказа благодарност на несебърлии за огромния интерес и желанието да се работи за просперитет на старинния морски град.

Дашев влиза за първи път в надпреварата за местна власт. Той е кандидат на Български съюз за директна демокрация с бюлетина номер 5.