Всички млади и красиви момичета в морския град, високи над 168 см. със самочувствие и желание за сценични изяви, все още имат възможност да се впуснат в предизвикателството, и да се състезават за титлата Кралица на Бургас 2023 г. Записванията на кандидатките продължават. Всяка девойка на възраст от 16 до 24 години може да подаде своята кандидатура на страницата във Фейсбук на конкурса. При подаване на заявката за участие в конкурса, девойките задължително трябва да изпратят своите данни- години, височина, снимки в цял ръст и близък план, както и телефон за обратна връзка. Финалният кастинг ще се проведе на 7 юли от 14.00 до 18.00 ч във „Фабрик клуб“- Бургас.

Момичета, очакваме ви! Бъдете смели и се впуснете в това незабравимо предизвикателство!, призовават организаторите.

Напомняме, че конкурсът за красота Кралица на Бургас е част от веригата Мис България. Новото, тази година, е че новата носителка на титлата ще получи договор с известния продуцент и Мениджър бизнес развитие в Nu Boyana Film Studios Гаел Бонел Санчес. Причината за този огромна възможност, която се отваря пред победителката в конкурса за красота в морския град, е партньорството на Санчес с г-жа Ирина Папазова, която е лицензиант на конкурса Мис България. Двамата са подписали договор за партньорство, а престижният конкурс за красота Мис България 2023 ще се продуцира и проведе от г-н Санчес в Nu Boyana Film Studios. Всяка една от участничките ще има възможност да демонстрира своята артистичност и да представи достойно талантите си, и това да отведе всяка една от участничките директно в киноиндустрията.

Конкурсът за красота Кралица на Бургас 2023 ще се проведе на 13 август в летния театър на Бургас. Той се провежда за 13-та, поредна година, в морския град. Заради своята годишнина организаторите са предвидили големи изненади, както за участничките в конкурса, така и за своите партньори и гости. Коя ще бъде новата Кралица, остава да изберем в разгара на лятото!