Талантливата певица Кристина Дончева и идолът на младите Артьом Анатолиевич-Арти от Бургас станаха част от романтичното предаване в телевизионния ефир „Един за друг“. Слънчевата Криси е на 23 години, а Арти е на 30.

Двамата са усмихнати и влюбени родни инфлуенсъри, те са двойка, както в живота, така и в работата, имат син - Виторио.

„Двамата излизат от обичайния си дом социалните мрежи, за да влязат във Вилата на любовта“, представи ги от екрана Краси Радков.

„Рекламираме продукти в социалните мрежи, понеже имаме натрупана аудитория. Поддържаме профили в инстаграм, тик ток, ютуб и фейсбк. Занимаване се в организация на фестивали и други мероприятия“, каза Арти.

„Когато ми остане време ходя по участия“, заяви Криси. Тя е завършила Националното музикално училище в София с поп и джаз пеене, а след това и Нов български университет, също с поп и джаз пеене.

Той е завършил Испанската гимназия в Бургас, след това Нов български университет, сега е докторант в УНСС, специалност „Регионално развитие“.

„Любовта е възможна, семейните отношения могат да бъдат прекрасни“, каза Арти.

„Младите успешни, талантливи хора трябва да се размножават, а не да стоим на едно място. Така че правете деца.“, допълни го Криси.

Те заявиха, че извън инфлуенсърството са нормална двойка, която обича живота, семейството, приятелите си.

„Влизаме в един за друг за да може да покажем на всички, че истинската любов съществува“, каза Арти.

„Влизаме, за да се забавляваме, да ни е готино, да имаме време за себе си, за двамата, да се отърсим от цялото ежедневие... и да спечелим“, добави с усмивка лъчезарната Криси.