Броени часове остават до провеждането на първото благотворително събитие в навечерието на коледно-новогодишните празници в морския град. Чаровното и обичано лице от малкия екран, водещата на новините на местната телевизия „Канал 0“ Пепа Костадинова, влиза в ролята на водеща и се включва в благородната кауза. Както обявиха организаторите на мероприятието по-рано, морските красавици, носителки на титли за красота, техните подгласнички и участнички в конкурсите Мисис Бургас събират средства, за да подпомогнат дейността на центъра за обществена подкрепа в община Малко Търново- „Цветница“. Балът ще се състои на първи декември от 19.00 ч в Гранд хотел и СПА „Приморец“. Близо двадесет красавици ще дефилират в четири модни ревюта и ще представят официални и вечерни рокли, спортно-елегантни облекла, както и модни аксесоари. Благотворителна томбола ще бъде разиграна през благотворителната вечер, всички присъстващи ще имат възможност да спечелят невероятни награди.

В благотворителната инициатива на Мисис Бургас се включиха и талантливите деца от вокално студио „Сезони“ с ръководител Кина Христова. Г-жа Христова, нейните възпитаници, както и семействата на тези прекрасни деца се включиха в знак на съпричастност към благотворителната кауза. Организаторите изказват своята огромна благодарност и признателност към малчуганите. Десет годишният внук на композиторът Стефан Диомов- Божидар, също ще се изяви на импровизираната сцена на благотворителния бал на Мисис Бургас. Божидар също е възпитаник на вокално студио „Сезони“.

Организаторите на благотворителния бал благодарят на прекрасните участнички, на всички партньори, фирми, дизайнери, медии и приятели на Мисис Бургас, че откликнаха и заедно се обединихме в една наистина благородна кауза. Мотото на бала е: Красотата отваря сърцата на хората и обединява!

Сред партньорите на благотворителната инициатива е медицинска лаборатория „ЛИНА”.