Продължава кампанията в помощ на Петя Димитрова от Поморие. Тя е млада майка, която от няколко години се бори с тежка болест. След кратък период на подобрение, изследванията показват, че Петя има метастази в черния дроб и коремната област, а поради ниския си имунитет, жената е застигната и от вирус, който допълнително влошава състоянието ѝ.

При инициирането на дарителската сметка в края на месец май беше събрана сумата от 4000 лв, но тя е крайно недостатъчна, за да се осигури адекватно лечение. В момента Петя е настанена в бургаска болница, където днес ѝ беше поставен уретерален стент. След това предстои повторното ѝ подлагане на химиотерапия в Истанбул. За целта обаче вече са необходими средства близо 9000 евро. Сумата е непосилна за близките и те отново се обръщат за помощ към всеки, който има възможност да отдели мъничко от бюджета си.

Синът на Петя се казва Боби и през септември предстои да постъпи в първи клас. Нека дадем възможност на Боби да посрещне този важен за всяко дете ден заедно с МАМА.

Дарителска сметка: BG70FINV91501317383996

BIC: FINVBGSF

Банка: Първа инвестиционна банка АД

Титуляр: Петя Димитрова Димитрова