Опашки от тийнейджъри се събраха пред мол „Галерия“ – Бургас по повод рождения ден на търговския обект. Специално за празника се провежда извънредно издание на горещо чакания от най-младите Teen Boom Fest. Обичани блогъри, инфлуенсъри и тиктокъри участват и този път във фестивала. След като заедно отбориха от 1 до 10 участниците и емоционалната публика дадоха официално старт на празника. В момента текат фен срещите с тийн любимците. Пред шатрите се извиват колони от чакащи момичета и момчета, които искат да си направят селфи или да получат автограф от обичаните си звезди.

В ролята на водещи са Артьом Анатолиевич - ARTi и красивицата Кристина Дончева /Kristina Doncheva.

В момента текат фен срещите с EVA - модел, певица, актриса и участник в най-романтичното реалити шоу, популярният тиктокър, кръстен на папата - Йоан – Петър, влогърът Живко Спасов - Кибритя. Заедно с тях са и участниците от хитовия сериал Кървава луна – Денислав Димчев/ The Boxing Antelope и Ива Мандичева. И това не е всичко – тук са още Ясмин, Лилия Аначкова, Митко СВ, сензацията Alper Chochev , който има над 100 000 абоната в YouTube, а отделни негови епизоди имат по 200 000 гледания.

Сред специалните гости са и латино кралете Торино и Пашата, които първо ще разписват и снимат с феновете, а после ще изпълнят най-големите си хитове. В концерта ще се включат още EVA, Митко Петров - MATEO и Дени Антилопата. TEEN BOOM FEST в колаборация с Мall Galleria Burgas ще обърнат специално внимание на актуалните теми от света на подрастващите - опасностите, които ги заобикалят - употребата на алкохол, превенцията срещу наркотици, агресия и други.

Входът за събитието е свободен.