Три коли се блъснаха на пътя Бургас-Малко Търново, в района на разклона за село Стоилово, съобщиха очевидци за БургасИНФО. По техни данни двата автомобила са се ударили челно, а след това е бил ударен и трети. По първоначална информация няма загинали хора, но има пострадали, които в момента откарват към болница в Бургас.
Едината от колите е с турска регистрация. Две от тях са в канавката, по пътя има разсипани части.

Лек автомобил „Волво“, с бургаска регистрация, е навлязъл в лентата за насрещно движение в условията на десен завой, като блъска последователно движещите се в посока Бургас, „Фолксваген“ с бургаска регистрация и „Рено“ с турска регистрация, поясниха от полицията.

Инцидентът е станал около 13.40 ч. днес на около 700 м. от разклона за с. Стоилово. От пътния инцидент пострадали водачът на Фолксвагена и неговият спътник, които са откарани с линейка в УМБАЛ Бургас за уточняване та здравословното им състояние, като са били контактни по време на качване в линейката. Частично е затворена лентата за движение към Бургас, като трафикът са осъществява, чрез ръчно регулиране от служители на Пътна полиция - Малко Търново.