В нарушение сме, това си е ясно. Затова бяхме санкционирани с актове и толкова, какво да правя, не мога да се извинявам, че съм бил там. Нарушил съм правилата, които има в България в момента, съжалявам за това нещо, но не съм очаквал да има толкова хора. Това е положението. Това заяви певецът Милко Калайджиев в ефира на bTV след като преди дни полицията спря незаконен купон за рожден ден в пловдивски рибен ресторант на собственика на заведението.

„Ние сме приятели от много години и бяхме поканени цялото семейство на партито. Силно казано парти, защото не съм очаквал да има толкова много хора”, каза Калайджиев.

Той каза, че пристигнал към 19:30 и се изненадал колко хора има.

„Пръснати по масите в това огромно пространство не личи, че има толкова много хора. Впоследствие дойдоха и още. Цялото нещо се случи в 20:30. Мислех вече да си тръгвам. Бях изпял вече 3-4 песни”, каза Калайджиев. Той допълни, че е пял като жест към рожденика.

Певецът каза на шега, че ако някой му звънне и го покани на купон отново, първо ще пита колко хора са и ако са 10 човека в хола, може да отиде.