Сърдечни жестове от излекувани пациенти стоплят лекарите от КОВИД отделението в МБАЛ- Айтос. Точно тези вълнуващи моменти на признателност са изключително важни в сложната обстановка, в която се намират и лекари, и пациенти, затова и ги публикуваме.

Трогателна е тортата, подарена от пациентките от 4 стая с думата „Благодарим“. Златка Никоолова пък с картичка се опитва да вдъхне кураж на лекарите и да ги накара поне за малко да се усмихнат зад маските.

Знам, че сега Ви е трудно да се усмихвате, макар и за кратко – усмихнете се зад маските, зад очилата, зад шлемовете. Имайте вяра и кураж, че един ден всичко това ще свърши! Бъдете здрави!“, пише жената.

Най голямото професионално удовлетворение за нашия труд е положителния резултат от лечението на пациентите. Затова и думата Благодаря е най- ценния и напълно достатъчен подарък за нашия екип на Вътрешно отделение. Тази прекрасна торта е от излекуваните ни пациентки Йелена Маркович Христова, Яна Станимирова Стоянова и Нина Русева Моллова, кафемашина - така необходима за ароматно кафе по време на дългите смени, е от Стоян Тодоров Кънев. Благодарим и за милите и красиви думи за нас от Златка Николова. Благодарим,че сте оценили положените грижи за вашето възстановяване. Бъдете сигурни, че ще продължим да се грижим за всички, които са потърсили нашата помощ. Весели Коледни празници!“, обявиха от МБАЛ-Айтос.