Българският участник в "Евровизия" - Виктория, и още звезди от популярния музикален формат изнасят голям концерт в Приморско тази вечер. Официалното начало е от 21,00 часа, като музикалното събитие ще бъде открито от кмета Димитър Германов.

Концертът е част от творчески лагер, в който екип от музиканти, продуценти, композитори и текстописци работят по създаването на нови песни за предстоящото издание на "Евровизия" в Ротердам през 2021 година.

Музикалният лагер, който се провежда в Бургас и Приморско, е единственото подобно събитие в Европа, което се осъществява на живо. На представянето на участниците в Бургас присъства и кметът на Приморско Димитър Германов. Факт е, че Приморско, чрез ММЦ, е бил младежкият център на голяма част от европейските държави. Факт е, че през това, което вие искате да направите, може да се полуи един креативен център за културни събития. Това е нещо иновативно и сериозно, което ние адмирираме и се надявам чрез него да презентираме тези прекрасни младежи, които имат огромен заряд в себе си и чрез тях – това, което ние притежаваме като възможности: туризъм и културата на наша територияя. Надявам се това да се превърне в традиция.“, заяви тогава кметът Германов

Ето и участниците, които жителите и гостите на Приморско ще могат да видят и чуят тази вечер:

23 AUGUST 2020 – Primorsko

Tino (Bulgaria)

Josh Stanley (Monaco)

Mishel (Bulgaria)

Joana Sashova (Bulgaria)

Ben Dolic (Germany)

Cesar Sampson (Austria)

VICTORIA

(Bulgaria)