Звездите от „Евровизия“ ще пеят в Приморско, чуйте ги тази вечер

img

Българският участник в "Евровизия" - Виктория, и още звезди от популярния музикален формат изнасят голям концерт в Приморско тази вечер. Официалното начало е от 21,00 часа, като музикалното събитие ще бъде открито от кмета Димитър Германов.

Концертът е част от творчески лагер, в който екип от музиканти, продуценти, композитори и текстописци работят по създаването на нови песни за предстоящото издание на "Евровизия" в Ротердам през 2021 година.

Музикалният лагер, който се провежда в Бургас и Приморско, е единственото подобно събитие в Европа, което се осъществява на живо. На представянето на участниците в Бургас присъства и кметът на Приморско Димитър Германов. Факт е, че Приморско, чрез ММЦ, е бил младежкият център на голяма част от европейските държави. Факт е, че през това, което вие искате да направите, може да се полуи един креативен център за културни събития. Това е нещо иновативно и сериозно, което ние адмирираме и се надявам чрез него да презентираме тези прекрасни младежи, които имат огромен заряд в себе си и чрез тях – това, което ние притежаваме като възможности: туризъм и културата на наша територияя. Надявам се това да се превърне в традиция.“, заяви тогава кметът Германов

Ето и участниците, които жителите и гостите на Приморско ще могат да видят и чуят тази вечер:

23 AUGUST 2020 – Primorsko

Tino (Bulgaria)

Josh Stanley (Monaco)

Mishel (Bulgaria)

Joana Sashova (Bulgaria)

Ben Dolic (Germany)

Cesar Sampson (Austria)

VICTORIA

(Bulgaria)

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Пациент с КОВИД скочи от УМБАЛ-Бургас

Вишка се обърна в ж.к. „Славейков”

Автокасапница в Айтос