Културна организация „ Арт Ателие” и ПК” Ажур Пико” представят „Грамофонът” - авторски концерт-спектакъл На Виктор Калев. Представлението, което е № 100 по ред, ще се играе на 27-и август от 20.30 ч. в Летния театър на Бургас.
То е по разкази на Виктор Калев и по текст на Ваня Щерева. Със специалното участие на Тони Димитрова и Нели Петкова.
Повече за представлението
Актьорът Виктор Калев се завръща на театралната сцена след десетгодишно отсъствие с автобиографичния концерт-спектакъл "Грамофонът". Премиерата беше в Летния театър в Бургас. В продължение на повече от два часа Виктор Калев ще ни накара да се смеем с глас, да пеем така познатите на няколко поколения песни и да се забавляваме от сърце и душа.
"Грамофонът" е вълнуващо пътешествие през годините, заредено с носталгия, хумор и любов, в което зрителят ще стане съпричастен към една сбъдната мечта.
"Ще бъда себе си в това представление. Но едновременно с това ще изиграя около 30 различни хора, ще изпея около 20 песни с гласовете на оригиналните им изпълнители. Без грим и перуки. Иска ми се всеки да може да припознае своите вълнения в този спектакъл", казва Виктор Калев.
Спектакълът е изграден върху лични истории на актьора и популярни песни на български изпълнители. Текстовете са на Ваня Щерева.
Един грамофон, един актьор, един свят.
Или... как се сбъдват мечтите.
Билети се продават в билетен център „ Часовника” .
За повече информацияи резервации тел.0894/898-098-Маруся Русева-организатор/ Арт ателие/.