Една от най-известните бой банди на 90-те - East 17 - се включват в програмата на SPICE Music Festival! Освен тях в Бургас пристига и дългоочаквания от феновете рапър, без който 90-те никога нямаше да бъдат същите - Спенс! Той ще се качи на сцената ни заедно с DJ Groovy!

Промените в последния момент се налагат, заради усложнената обстановка за пътуване и непрекъснато променящите се правила в страните, от които артистите идват, което направи направи пристигането на някои от тях в България невъзможно.

Последната неочаквана изненада бяха новите рестрикции, които германското правителство наложи за пътуване на свои граждани от и до определени летища в Европа, която възпрепятства пристигането на Masterboy в Бургас.

За сметка на това, обаче, организаторите успяха да включат по най-бързия начин в програмата други обичани артисти от 90-те като East 17 и 5IVE.

"Непрекъснато променящите се условия за пътуване по света не спират да ни изненадват, но успяваме да реагираме навреме и да осигурим други артисти на мястото на тези, които са възпрепятствани да дойдат. Надяваме се феновете да разберат колко сложно е да се осъществи събитие от подобен мащаб в новите условия, в които се налага да живеем, и нямаме търпение да посрещнем най-обичаните момчешки банди на 90-те 5IVE и East 17, както и Спенс, който ще бъде българското участие на фестивала ни днес!" - споделя Николай Тодоров, организатор на SPICE Music festival.

East 17 бяха едни от хедлайнерите на първия SPICE Music Festival и всички техни фенове, които израснаха с хитовете им през 90-те знаят, че срещата с тях e незабравима!

А другата момчешка група, която пристига днес в Бургас - 5IVE, са проект на създателите на Spice girls и успяха да завладеят сърцата на хиляди момичета по света с хитовете си и харизматичното си присъствие на сцената.

Освен тях на сцената на SPICE Music Festival днес ще видим Kosheen, Nana, Double You, Tania Evans - оригиналният глас на култовото парче на Culture Beat "Mr.Vain" и DJ Emotion.

Следете фейсбук страницата, сайта на фестивала и ефира на радио Energy за актуална информация.

SPICE Music Festival се организира от "Културно-масова дейност" ЕООД с ексклузивната медийна подкрепа на радио ENERGY - станция номер 1 за музика от 90-те!

Министерство на туризма е партньор на SPICE Music Festival!