Експертът по маркетинг в социалните мрежи Стилиян Запорожанов с подкрепата на община Бургас ще разкрие тайните на онлайн продажбите този петък, 2 март, в Експозиционен Център Флора. Гуруто в българското уеб пространсво обещава да издаде всичките си практически тайни как да рекламирате себе си и продуктите си в най-влиятелната социална мрежа в света, да увеличите продажбите си, да намерите нови клиенти и да продавате двойно повече на старите. Участниците в мини-курса ще имат възможност да чуят безценни съвети за:

- Маркетинг Психология и Как да влияят на потребителите
- Дизайн, Текст и Таргетиране
- Facebook Pixel и Аудитории
- Кои типове реклами да използват
- Всички Новости и Промени във Facebook
- Тайните на Професионалистите

Подгответе се с вашите въпроси, свързани с бизнес идеи, казуси и технически похвати и Стилиян ще ви консултира веднага и на място, давайки реални практики, които работят.

Всеки участник, който се е записал за вечерния мини курс, ще получи допълнител подарък – пълен онлайн видео курс за Facebook маркетинг.

Стилиян Запорожанов е онлайн предприемач, Facebook експерт и консултант с 6 години практически опит. За това време е съосновал 3 собствени проекта, лидери на пазара към днешна дата. Консултирал е компании като най-голямата фармацевтична компания Pfizer, както и още над 150 бизнеса през последните 3 години. Чрез своите живи и онлайн курсове е обучил над 1,000 души за това как да използват Facebook за бизнес цели.

Информация за участие може да намерите тук: https://www.burgas.bg/bg/events/view/1713