Ексклузивно меню очаква гостите на ресторант-пицария „Зорница“ в Бургас, за да ги потопи в кулинарна магия, която ще отговори на широк спектър от вкусове. Двама топ готвачи – шеф Тодор Димитров и шеф Тодор Плочев, както и техният екип професионалисти в кухнята, са готови да доставят истинска наслада и на клиентите с най-претенциозен вкус. Така всеки посетител ще се почувства като специален гост, обграден с внимание и перфектно обслужване в уютна и просторна обстановка.

Ресторант-пицария „Зорница“ е с нови собственици от 1 година, които влагат цялата си енергия, за да доставят незабравими моменти на всеки гост. Ястията са разнообразни, като заведението залага на европейската кухня, със средиземноморски привкус. Сред специалитетите са Филе от сьомга върху канапе от шафраново ризото, Филе от лаврак с билкови трохи, пюре от целина и маслено лимонов сос, Телешки Ростбиф с картофени рьощи, задушени броколи и сос от манатарки, Кралски скариди в Перно, Свинско бон филе със сос от манатрки и пюре, както и много други. Разбира се, има и запазена част за чисто българските ястия, които са традиционно любими за много клиенти. Ще намерите и разнообразие от свежи салати, както и от впечатляващи десерти.

Любителите на пиците ще останат възхитени от майсторството на пицаря Николай Кунчев, който ги приготвя директно пред очите на клиентите в пещ с дърва.

Богата селекция от напитки и вина ще задоволи и предпочитанията на ценителите.

Приветливият и усмихнат персонал ще ви даде професионален съвет, съобразен с вашите изисквания и вкусове, за да останете удовлетворени, както от ястията и напитките, така и от специалното отношение към всеки клиент.

Просторната обстановка дава невероятна възможност да проведете в ресторант-пицария „Зорница“ и своето перфектно тържество – да отпразнувате най-прекрасните си мигове от Вашата сватба, да споделите с приятели личен повод като рожден ден, кръщене и други, както и да се забавлявате с колеги на фирмено парти, банкет и т.н. Персоналът на заведението ще се погрижи така, че да преживеете незабравими моменти.

Допълнително удобство е и мястото, където се намира заведението, тъй като има възможност за паркиране на автомобили в непосредствена близост. За тези, които искат да споделят у дома или в офиса ястията и пиците на ресторанта, се предлага и доставка на място.

Ако искате да опитате кулинарните изкушения в ресторант-пицария „Зорница“ и да се почувствате специални клиенти, ето и най-важното:

Работното време на ресторант-пицария „Зорница“ е от 09.00 часа до 23.00 часа.

Телефон за резервации: 056 / 866 656, 0879 991235

Адрес: Бургас, ж.к. „Зорница“, блок 57