Уникален политически екшън в Несебър: Изпратиха с викове „Свобода” и песента „День победы” кмета Николай Димитров, той: Скоро ще се видим (СНИМКИ, ВИДЕО)

img

Хилядно множество изпрати със скандирания „Свобода” кмета на Несебър Николай Димитров, докато той беше конвоиран от залата на Общински съвет до микробуса на Съдебна охрана. Градоналачникът се спря пред хората и с високо вдгнати ръце, на които се ивждаха белезниците, каза: „Искам да благодаря на всички за подкрепата. Скоро ще си дойдем! Искам да аплодирате всички тези служители, които ни доведоха, защото те ни докараха живи и здрави. Трябва да тръгваме, скоро ще се видим” .

Малко по-рано той присъства и на избора на председател на Общинския съвет. С 11 гласа „за” беше избран Румен Кулев от местна коалиция „Нова алтернатива”, а 7 гласа получи Пейчо Колев от партия „Море”.

След приключването на заседанието в залата прозвуча емблематичната песен „День победы”

Сред присъстващите жители на сесията беше и опонентът на Димитров в предизборната кампания Атанас Терзиев.

„Това, което се случва тук, не е приятно за никого”, коментира той.

По време на цялата сесия плътно до кмета Николай Димитров и до общинския съветник Петър Хрусафов бяха по двама души от съдебна охрана, а залата гъмжеше от полиция. До двамата задържани бяха плътно и съпругите им.

1 коментар

Тема в развитие: Политически екшън в Несебър

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

1 Коментар

  •  
    mm
    2019-11-11 16:33:55

    Професионално отразяване. Боряна е уникална.

Най-новото

Актуални теми

Автокасапница в Айтос

Трагедията на пътя край Созопол

Масово плажуване до сарая в парк "Росенец"