Кандидатът за нов мандат за кмет на Приморско д-р Димитър Германов призова за достоен финал на кампанията, като покани опонентите си на дебат очи в очи с местните жители. Той е готов да застане директно пред хората и останалите кандидати за кмет и да отговарят заедно на въпроси. Германов отправи предизвикателството открито тази вечер в читалище „Самообразование“, като в пълната зала представи приоритетите си за следващите четири години. Сред гостите бяха депутатите от ГЕРБ Ивелина Василева и Димитър Бойчев, който е областен лидер на партията.

„Готов съм да застанем всички кандидати за кмет тук – на четири стола и да отговаряме на вашите въпроси. Така е редно! Много е лесно в кафето да се говорят лъжи пред четирима души. Важното е тук да гледаме опонентите си и хората в очите. Истината трябва да се казва, но за да се казва, трябва да се знае.“, каза Германов.

Залата посрещна предложението му с бурни аплодисменти. Поканата е отправена за 24-ти октомври, от 17,30 часа в залата на Читалището.

Какво каза за изминалите години от управлението си Димитър Германов, кои са най-важните задачи, които си поставя за бъдеще, каква е оценката му за кампанията – очаквайте в БургасИНФО.