Бившият кмет на Приморско Димитър Димитров с изненада за изборите: Ще бъде кандидат на ВМРО, енергичната Ваня Андонова ще е сред водещите лица в листата

img

Бившият кмет на Приморско Димитър Димитров се очаква да поднесе изненада с начина, по който ще участва в местните избори през октомври. Той се очертава да бъде кандидатът за кмет от ВМРО, а общинският лидер на организацията Ваня Андонова да е на второ място в листата за Общинския съвет. „Това е последното решение от вчера следобед, тепърва предстоят регистрациите. Очаква се до нас да застанат коалиция „Ние, гражданите“, социалдемократите, БСП, отворени сме и за друга подкрепа.“, каза Димитров пред БургасИНФО.

Ваня Андонова се въздържа от коментар на този етап. „Нека минат регистрациите, тогава ще обява как и дали ще се кандидатирам.“, каза тя.

В Приморско от месеци се коментираше, че Андонова ще е кандидат за кмет. Тя пое няколко инициативи, за които търсеше обществена подкрепа, беше изключително активна и в социалните мрежи, настроена предимно опозиционно.

1 коментар

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

1 Коментар

  •  
    ИВО
    2019-09-20 15:33:18

    Не толокова за кмет,от колкото за общински съветник е борбата в Приморско ,там е заровено кучето ,иначе кмета е от ясен по ясен !!!!!

Най-новото

Актуални теми

Масово плажуване до сарая в парк "Росенец"

Мъж по памперс избяга от реанимацията в УМБАЛ Бургас

Битката на Жана за 11 годишния Борислав