Три бебета са на път в парламентарната група на ГЕРБ, отчетоха депутатите.

Десислава Танева се готви за най-щастливото събитие в своя живот - раждането на две момичета. Те ще изплачат за първи път в средата на август в българска клиника, в която от самото начало се грижат за бременноста на бившия министър на земеделието да премине нормално.

Преди нея второ дете ще има депутатката Теодора Георгиева - тя влезе в пленарната зала бременна в осмия месец, пише "24 часа".

ГЕРБ събра под знамената си поредната двойка - Десислава Танева и кмета на Котел Коста Каранашев. Фигурата на Танева вече подсказва, че освен в отбора на бъдещите министри, тя ще играе и в отбора на бъдещите майки. Известно е, че бившият земеделски министър е един от най-добрите тенисисти сред политиците.

Вчера Танева пристигна за първия си работен ден като депутат в елегантно дълго черно манто. Най-вероятно тя ще попадне и в третия екип на премиера Бойко Борисов на поста министър на земеделието.

Танева, която е от Сливен, среща преди години бъдещия кмет на съседния Котел покрай партийните дела на ГЕРБ. И съпругът й е отличник като своята спътница в живота - печели местните избори през 2015 г. от раз с 53,67 на сто и обещава на съгражданите си да превърне отново стария Котел в привлекателно място за живеене. Обещава го и пред съпругата си, а тя го предупреждава публично, че празнуването трябва да е кратко, а работата - дълга.