Ако получим доверието на хората на изборите, ще направим всичко по силите си Царево най-после да има добро здравеопазване, защото това е огромен проблем. Ще работим за по-добра инфраструктура и за големи инфраструктурни проекти, като пристанище, нова сграда на медиците и т.н. Тези свои приоритети заяви на старта на кампанията за местните избори в Царево кандидатът за кмет от „Продължаваме промяната-Демократична България“ Емил Пейчев. Той посочи, че до него и кандидатите за общински съветници и кметове на по- малките населени места, са застанали мъже и жени, които без страх заявили подкрепата си към тях.

„Те показаха, че искат промяна в Царево и ще работят тя да се случи.“, добави Пейчев.

Той заяви, че ще работи за една прозрачна община, в която на работата в стил „скрито покрито“ ще бъде сложен край. „Защото в нашия екип възнамеряваме не само да направим пълна ревизия на общинските финанси, но и да въведем напълно прозрачно изразходване на общинските финанси.“, каза още Пейчев.

„За нас е важно най-после да се погрижим за талантливите ни спортисти, за страхотните ни музиканти, артисти, певци...за спорта и за културата в Царево. И за чисто море, чист въздух и чиста земя..., защото без екология сме обречени. Ще постигнем всичко това заедно. Бъдете част от промените в Царево. И с Бога напред, защото отец Стоян ни даде своята благословия.“, заяви той.