Община Созопол се обръща към най-даровитите майстори на фотография да се включат в конкурса за най-добра снимка на забележителностите на Стария град. Събитието се организира по повод празника на Созопол-Света Марина и има за цел да популяризира най-вълнуващите природни забележителности, културни, археологически или исторически обекти.

Вceки жeлaeщ мoжe дa ce включи в кoнкypca c нeoгpaничeн бpoй cнимки, кaтo ги изпpaти на email: konkurs@sozopol.bg. Kaдpитe тpябвa дa ca пpидpyжeни c кpaткo зaглaвиe, име на автор, както и къде са заснети.

Всички фотографии ще бъдат разгледани от жури, а най-добрите ще бъдат включени във фотоизложба на площад „Хан Крум”, пред Летен театър „Аполония”. Кметът на Община Созопол Тихомир Янакиев ще награди победителите в конкурса на 17.07.2021 г. в 18:00 часа.

Правила за участие:

1. Снимки за конкурса могат да бъдат изпращани от 23.06.2021 г. до 4.07.2021 г. на email: konkurs@sozopol.bg

2. Автор на снимката трябва да е участникът, който я изпраща. Когато лице изпраща снимка, на която не е автор, трябва да има писмено съгласие от автора на снимката и да го представи при поискване от организаторите.

3. С изпращането на снимка участникът гарантира, че притежава правата за нея и ги предоставя в полза на организатора.

4. С изпращане на снимка участникът дава своето съгласие тя да бъде включена във фотоизложба.

5. Всички участници ще получат награди, а авторите на трите най-добри фотографии ще получат и парични награди.

Тел. за контакт: 0550 2 57 13, 0550 2 57 04.