ГЕРБ-Бургас: Ще водим позитивна кампания, всеки бургазлия може да постави своите въпроси

img

Имаме най-добрата кандидат-президентска двойка, няма да обсъждаме качествата на другите претенденти, заявиха от местната структура на партията

Кампанията, която ще водим, ще бъде позитивна, както винаги досега. Ще изложим нашите виждания, няма да обсъждаме качествата на другите кандидати. Това заявиха представителите на ГЕРБ в Бургас по време на откриването на предизборната шатра на партията, която се намира до Часовника в центъра на морския град (още за откриването на шатрата ВИЖ ТУК).

„Надяваме се на толератна кампания. Каним бургазлии и на 23-ти октомври на предизборен концерт на ГЕРБ, който ще се състои пред сградата на Община Бургас, за да чуем лично посланията на кандидата за президент Цецка Цачева и на вицеадмирал Пламен Манушев“, каза общинският съветник от ГЕРБ Калояна Живкова. Тя добави, че всеки може да се запознае с техните приоритети и от материалите, които ще са на разположение всеки ден в шатрата до Часовника.

„Имаме най-добрата кандидат-президентска двойка. Целта на шатрата е хората да се запознаят с предизборната програма и това, което кандидатите предлагат за развитието на страната.“, каза Тодор Йосифов – член на предизборния щаб на ГЕРБ в Бургас.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Масово плажуване до сарая в парк "Росенец"

Мъж по памперс избяга от реанимацията в УМБАЛ Бургас

Битката на Жана за 11 годишния Борислав