ГЕРБ откри в Бургас предизборна шатра, под която ще води открит диалог с бургазлии за предстоящите президентски избори. Тя се намира до символа на Бургас в центъра на града – Часовника, до градинката край хотел „България“. На откриването на шатрата присъства и кметът Димитър Николов, който е и зам. председател на ГЕРБ.

Депутатът Диана Йорданова, председателят на ОбС в Бургас Костантин Луков, общински съветници, представители на младежката организация на ГЕРБ още днес се срещнаха с хората и отговаряха на въпросите им. В шатрата има рекламни материали, чрез които всеки може да се запознае с приоритетите на кандидат-президентската двойка, издигната от партията Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев, акцентите в предизборната програма, целите на партията за предстоящите избори. Там има и кръстословица, с която желаещите могат да проверят знанията си за държавното и общинско устройство и управление (каква кампания очакват от местната структура на партията ВИЖ ТУК).

„Тук са вече нашите рекламни материали, всеки ден ще има съветници, симпатизанти, които да разговарят с бургазлии“, каза общинският съветник Калояна Живкова.