На 30 април в 3:59 часа започва пълнолуние в Скорпион.

Както всяко пълнолуние периодът ще се характеризира с по-емоционални и значими събития, а знакът на Скорпиона допълнително ще нажежи обстановката, като подсили нашата емоционалност и придаде съдбоносно значение на случващото се.

Пълнолунието винаги носи разбирането за кулминация в живота ни, която често се свързва с идеята за края. Поради и това се пригответе за кардинални промени както в личен план, така и в професионален. Но не се притеснявайте, това, че промените ще бъдат значими и емоционални, далеч не значи, че ще са с негативен отзвук върху живота ви.

Възможно е да ни се наложи да се разделим с определени хора или различни аспекти от от живота ни, за да може да се освободи място за новото, по–градивното и по–положителното.

Няма как нова и позитивна енергия да се настани в живота ни, ако прекалено силно сме се вкопчили в старата енергия. За да направим място на новото, трябва доброволно да пуснем старото да си отиде.

Пълнолунието в Скорпион е и най-доброто време да се разделите с порочни практики, негативна енергия и неподходящи хора, с които искате да се сбогувате отдавна, но все не намирате сили. Както казахме Пълнолунието вещае обновяване и ново начало, поради което решението ви ще бъде подкрепено от звездите и със сигурност ще е за добро, а енергията на Скорпиона през настоящия период ще ви даде устойчивост и воля за справяне със ситуациите и ще ви вдъхне сила за отстояване на позициите.

За да се възползвате максимално от силите на периода и да улеснят те раздялата със старото и благоприятстват идването на новото, напишете на един лист всичко, с което желаете да се сбогувате.

Когато сте готови, прочетете написаното и преди всяко едно изречение кажете: Късам с…, разделям се с благодарност с…, след това скъсайте листа на малки парчета. /woman.bg