Новолунието в Скорпион, което се наблюдава на 18 ноември, ще доведе до много промени, които ще продължат, така че изборите, които правите сега трябва да бъдат внимателно обмислени.

Това се отнася както за отношенията с близките, любовта и секса, така и за редица промени в емоционален и психологически аспект. Ако трябва да вземете някакви важни решения, по-добре изчакайте няколко дни. Ако ви се наложи да пътувате тези дни, бъдете добре подготвени и проверявайте всичко.

Времето обаче е подходящо за интензивна почивка, а ако е сред природата, още по-добре. Така по естествен и балансиран начин ще имате възможност да намерите вътрешен покой. В този период отделете време да обмислите бъдещите си планове, но не предприемайте никакви действия.

Ето какво да очаква всеки един от вас според зодията си:
Овен
Новолунието ще ви донесе нови успехи в икономически аспект. Може да получите обратно пари, които сте дали назаем или да сключите дълго планирани финансови сделки. Може да се подобри дохода на партньора ви. Ако имате връзка, ще направите крачка напред, а ако сте сами, очаквайте връщане на стара любов.

Телец
С Новолунието в противоположния ви знак ще поискате да направите някои промени в живота си. Може да се разделите с човек, който не ви подхожда и да искате да поставите ново начало. Ако сте сами, ще срещнете човек, който ще събуди дълбоки чувства у вас. Обмислете добре новите проекти, които възнамерявате да стартирате.

Близнаци
Новолунието в Скорпион ще засегне работата, здравето и цялото ви ежедневие. Ако търсите работа, може да възникне нещо ново и доста интересно. Периодът е подходящ за откриването на решения по здравен проблем, който ви тревожи отдавна. Започнете диета и обърнете внимание на физическото си състояние.

Рак
Нови запознанства, забавления и нови творчески проекти за вас. Любовта ще излезе на преден план. Флиртувайте на воля и ще изживеете много страстни моменти. Подходящ момент е да започнете нов проект, който ще доведе и до сериозен финансов успех. Възможно е да научите, че очаквате бебе.

Лъв
Очакват ви промени, свързани със семейството, дома или недвижимите имоти. Може да решите да се омъжите, да предприемете ремонт или да смените жилището. Възможно е да се завърне човек от миналото, с когото сте оставили отношенията си по средата и да решите да продължите връзката.

Дева
Новолунието ще се отрази на комуникацията и контактите ви. Ще срещнете нови хора, които ще ви провокират да покажете таланта си. Може да започнете нещо ново или да планирате пътуване. Подходящ момент е да започнете да учите чужд език или да се запишете на шофьорски курс.

Везни
Новолунието ще засегне финансите и сигурността ви. Ще се появи възможност за нови приходи, която ще ви накара да се почувствате в безопасност. Може да решите да направите значителна покупка или да направите голяма инвестиция. Някои развития в отношенията с половинката ще повишат уважението помежду ви.

Скорпион
Новолунието във вашия знак носи промени във всяка област от живота ви. Може да се променят отношенията с колегите ви или да смените местоработата си. Ако търсите работа, ще се открият нови възможности пред вас. Ако имате връзка, комуникацията с партньора ви ще бъде стане по-задълбочена и по-значима.

Стрелец
Новата луна ще доведе до нови приятелства и познанства. Излезте с компания, за да срещнете нови лица, които ще се окажат важни за бъдещето ви. Сега е моментът да сключите ново финансово споразумение или да започнете нов бизнес. Ваши близки ще ви помогнат в новите начинания. Целите ви ще бъдат реализирани.

Козирог
Новолунието може да ви накара да се изолирате. Ще искате да се отдалечите от хората и ситуациите. Препоръчително е в този период да избягвате да дискутирате всякакви клюки и слухове. Очаквайте ново начало в любовен аспект, като смело ще приключите стари отношения. Отпуснете се и работете върху себе си.

Водолей
Новата луна ще се отрази на вашата кариера. Вероятно ще предприемете нови партньорства, които ще ви донесат печалба. Ще бъдете признати от висшестоящите и ще постигнете целите си. Може да започнете нова работа или да се променят отговорностите ви. С това ще се промени и социалния ви статут.

Риби
Предлагат ви се възможности за пътуване или обучение в чужбина. Ще видите света с нови очи и ще искате да разширите хоризонтите и знанията си. Ако си търсите нова работа, ще получите уникален шанс. Предприемете следдипломни курсове, семинари или разрешаването на отдавна отлагани правни въпроси. /missbloom.bg