Овен

Партньорът ви успешно може да участва при печеленето на пари. Ненужните разходи за удоволствия ще се отразят отрицателно. Не позволявайте личности с агресивен характер, но без доказани качества, да ви подведат. Слушайте внимателно и преценявайте трезво. Около 19-и има опасност от скандали с любимите ви хора, а към 24-и се налага да ограничите харчовете си.

Телец

Подходящи условия за умствен труд и интелектуална дейност. Благоприятно за начинания, изискващи инициатива и смелост, за кратки пътувания. Не особено добър период в нравствен и финансов план: здравословни и професионални проблеми, а може би и неприятности със съдебни, полицейски или данъчни органи поради неправомерно поведение.

Близнаци

Бизнесът продължава да е на първо място в програмата ви, но едва ли ще ви попречи да изживеете прекрасна, макар и краткотрайна авантюра. Финансовият стабилитет, който постигате, ви дава възможност да помислите за удоволствия. Ще ви е трудно да се съсредоточите в дните около 10-и, затова избягвайте напрегнатата работа и контактите, които изискват бързи решения.

Рак

Разчитайте на собствените си преценки и няма да сгрешите.

Прекаленото теоретизиране на нещата само ще удължат пътя до набелязаната цел, което би провокирало известна нетърпимост. Умеете да изслушвате събеседниците си дори и когато техните твърдения са очевидно грешни. Често ще си мислите, че трябва да приведете в ред някои финансови документи, но пак не ще намерите време за това.

Лъв

Тъй като сте се справили със служебните проблеми, сега можете спокойно да се отдадете на удоволствията, които така ви липсваха през последните дни. Срещи с приятели, флиртове, кратки пътувания. Не се занимавайте с хазарт, опасност от загуби. Бъдете дипломатични и толерантни. Не допускайте излишни разходи, които често водят до затруднения.

Дева

Дребните домашни спречквания могат да се превърнат в сериозен конфликт, ако не ги отминете. Тъй като не отделяте особено внимание на близките си, не е редно и да имате големи претенции към тях. Бъдете особено внимателни с партньора си, за да не го изгубите. Необходимо ви е да се усамотите и да планирате следващите неща. Ако го съчетаете с разходка, ще успеете да си починете

Везни

Ще ви се наложи да проведете сериозен разговор с партньо­ра си, за да изясните отношенията си. Вероятно той или тя се чувстват несигурни и вие трябва да проявите разбиране. Слу­жебните неприятности ще дойдат в резултат на нечия злоба и завист, но няма нищо фатално. Имате желание да извършите кардинална промяна в личния живот или в работата. Не забра­вяйте поговорката "Десет пъти мери и един път режи".

Скорпион

Останете за малко в облаците, но не проваляйте важни ан­гажименти. С търпение ще разрешите важен проблем или поне ще подскажете на околните решението. Ще ви споходят гости около 10-и или около 24-и и от разговора ще се роди великолепна идея. Не се опитвайте да внушите на приятелите си, че идеята е налудничава, защото се нуждаете от "душевен до­пинг", за да излезете от депресията си.

Стрелец

Предстои ви кратко пътуване за уреждане на финансови въпроси, което ще бъде успешно. Главоболието, което напоследък почти постоянно ви съпътства е в резултат на преумора. Среща с интересна личност ще разнообрази монотонността на любовните ви преживявания. Вашето лошо настроение не ви дава право да оскърбявате близките си. По-добре се усамоте­те, отколкото да мърморите и обиждате. При възможност си вземете отпуск и отидете някъде на почивка.

Козирог

Хармонията и разбирателството в семейството ще ви помогнат да се справите по-лесно със служебните задачи. Вече ще сте преуморени и затова избягвайте пренапрежението и прето­варването. Необходима ви е почивка, която да не е краткотрай­на и по възможност да е сред природата. Можете да помислите къде да прекарате отпуската си. Вашата сила идва от бащиния ви дом, затова не предприемайте нищо, свързано с промени в него.

Водолей

Артистичните ви изяви ще получат аплодисменти и творческият ви дух ще бъде удовлетворен. Имате шанс във всичко, с което се заемете. Не губете времето си в празни блянове по

лекомислена личност, а оползотворете енергията си в работа. Възможно е да загубите пари от лекомислено финансиране. Може и да са ви подвели, но все пак вината е ваша.

Риби

Нещо в любовта ви тревожи, но то е по-скоро плод на вашето въображение. Прекалено много ще се взирате в партньора си и непрекъснато ще търсите потвърждение на чувствата му. По-добре е да изключите разума и да се отдадете на емоциите. Откриването на някаква тайна ще ви помогне да си изясните служебните отношения.